FunctieHR Business Partner
LocatieUtrecht
Referentie3737
Beschrijving
Dit ga je doen als HR business partner

Voor de afdeling Service & Operatie van NS Reizigers zijn wij voor de regio Midden (standplaatsen Utrecht, Amersfoort en Hoofddorp) op zoek naar een enthousiaste HR Businesspartner. In deze rol ben je de business partner van de Manager Service & Operatie en zijn managementteam met als doel de ambitie van Service & Operatie te realiseren. Je stelt het business management in staat om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verhogen en je levert een bijdrage aan (landelijke) organisatievraagstukken. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, besteed tijd aan complexe arbeidszaken en bent de gesprekspartner voor de lokale medezeggenschap en vakbonden. Tevens ben je betrokken bij management- en talentontwikkeling in de regio. Je stuurt drie HR adviseurs aan, bent de linking pin naar de HR Centers of Expertise en neemt deel aan het landelijk HR Businesspartneroverleg. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en in de branche en bent in staat deze te vertalen naar de business behoeftes.
'Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizigers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!'
Zo werkt het

Werken bij NS betekent werken in een dynamische omgeving met veel ruimte voor je eigen initiatief. In deze rol zal de thuisbasis in Utrecht zijn op Laag Katreine met wel een regionale inzet.
Hier gebeurt het

NS werkt aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. De circa 9.000 medewerkers van Service & Operatie, van machinist en conducteur tot aan de ondersteuning en managers op kantoor, dragen dagelijks bij aan een optimale beleving van de reis van de klant. Je zal als HR Business Partner werkzaam zijn voor de regio Midden (standplaatsen Utrecht, Amersfoort en Hoofddorp).
De HR organisatie die voor Service & Operatie werkt bestaat uit een Manager HR, tien HR Business Partners en 25 HR Adviseurs verspreid over het land. De HR Business Partner wordt hiƫrarchisch aangestuurd door de Manager HR en heeft een functionele lijn met de Manager Service & Operatie van de regio Midden. In deze regio zijn ongeveer 1100 fte in dienst.
Dit neem je mee Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding / WO opleiding en 5-7 jaar werkervaring binnen het HR vakgebied, bij voorkeur in een grote organisatie. Deze functie vraagt om een professional met persoonlijke stevigheid.
*
*
*
* Verplichte velden