FunctieBeheerder Onderhoud
LocatieVelsen-Noord
Referentie3732
Beschrijving
Functieomschrijving

Binnen de Tata Steel Packaging fabriek is de afgelopen tijd een inventarisatie gemaakt van de probleempunten in de fabriek op het gebied van milieuwetgeving. Alles dient te voldoen aan de Nederlandse richtlijn Bodembescherming. Nu de problemen in kaart zijn gebracht, zoeken wij een beheerder die oplossingen aandraagt, contact opneemt met de diverse firma’s en de bijbehorende onderhoudswerkzaamheden gaat beheren en laten uitvoeren. Dit doe je in samenwerking met de diverse installatiebeheerders.

Jij komt te werken in het team van het technisch bureau. Jij werkt samen met een Reliability Engineer, die de Project Manager is in dit soort projecten. De Reliability Engineer behoudt het totaaloverzicht en jij ondersteunt als beheerder in het bedenken van oplossingen en de uitvoering hiervan. Werkzaamheden kunnen variëren. Denk hierbij o.a. aan het leggen, saneren of verleggen van leidingwerk of het oplossen van lekkages door slijtage. Jij hoeft dus geen milieu advies te geven.

Functie eisen

Om deze verantwoordelijke functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij ervaring hebt met het (laten) uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, daarnaast:

heb je een technische opleiding (bijv. Werktuigbouwkunde) op MBO-4 niveau
heb je enkele jaren ervaring op het gebied van onderhoud
heb je een sterk probleemoplossend vermogen
heb je bij voorkeur kennis van SAP
weet je te werken met de geldende regels, normen en voorschriften van de installaties in samenhang met aangrenzende installaties en het productieproces
weet je effectief samen te werken met je collega’s binnen productie en onderhoud
werk jij gestructureerd, behoudt jij goed het overzicht en weet jij de juiste prioriteiten te stellen
Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
kun jij goed zelfstandig werken en heb je geen startschot nodig om in actie te komen
ben je stressbestendig en kun je goed werken in een hectische omgeving.Wat is je werkomgeving?


IJmuiden Works produceert hoogwaardig verpakkingsstaal voor diverse klanten in de wereld. Bij Packaging doorloopt warmgewalste band een volledig productieproces (beitsen koudwalsen gloeien nawalsen vertinnen en nabewerken) om tot het door de klant gewenste product te komen. Packaging IJmuiden Works is opgedeeld in 7 werkgebieden die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid milieu en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit.

*
*
*
* Verplichte velden